Η O2xyendodermia είναι μία πλήρης και αποτελεσματική μέθοδος για τη φροντίδα του δέρματος του προσώπου και του σώματος. Είναι ασφαλής και δεν έχει καμία αντένδειξη.

Πρόκειται για έγχυση στο δέρμα καθαρού οξυγόνου με πίεση 2 έως 3 φορές υψηλότερη της ατμοσφαιρικής, χωρίς χρήση βελόνας. Το O2 συλλέγεται από την ατμόσφαιρα, καθαρίζεται και έχει συγκέντρωση 94-98%.

Η έγχυση οξυγόνου μπορεί να συνδυαστεί δυναμικά με λεμφική αποσυμφόρηση και μασάζ συνδετικού ιστού για πιο γρήγορο και πλήρες αποτέλεσμα.

  • Έχει αποδειχθεί ότι το Ο2 που εγχέεται ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και τον μεταβολισμό τοπικά και έχει την ικανότητα νεοαγγειογένεσης σε σύντομο χρόνο. Επιπλέον, έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες (ταχύτερη και ομαλότερη διαδικασία επούλωσης).
  • Ενεργοποιεί τις ζωτικές λειτουργίες του δέρματος όπως και την παραγωγή κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος και ελαστικών ινών, προσφέροντας άμεσα βελτίωση της υφής, της ενυδάτωσης, της σφριγηλότητας και της λάμψης.
  • Το καθαρό οξυγόνο που μεταφέρεται με πίεση στο βάθος του δέρματος μπορεί να λειτουργήσει και σαν φορέας ενεργών συστατικών που ενισχύουν και συμπληρώνουν τις ιδιότητές του.

 

Είναι ένα δυνατό όπλο που δίνει νεανική όψη και επιβραδύνει τη γήρανση.